Tuesday 28 May 2013

Drømmer om den varme chokoladekage.......

Fandt ved et tilfælde denne lille perle af en bistro i Paris. Stedet var indbegrebet af fransk stemning og med tilfældigt placeret bøger, plastikurtepotter gamle vinflasker m.m i vindueskammen. Betjeningen var så søde og menukortet var også på engelsk. Hvad angår maden, så var den helt fantastisk lækker. Så lækker at vi spiste der 2 gange på 4 dage. Jeg fik bla. den saftigste kylling med citronsovs og til dessert varm sort chokoladekage hmmmmmuuuuu. 

Wednesday 22 May 2013

Ugens muse

Ugens muse, Liu Wen, formår at være både girly og rock chic på en og sammen tid. Hun har været i mange forskellige editorials i divs. magasiner. Nu er det vil bare et spørgsmål om tid før Anna Wintour sætter den første kinesiske, koreansk el. japanske model på forsiden. 

Tuesday 14 May 2013

Hænger i planken og venter.........



Jeg havde en gang et belønningssystem, som udløste en gave hvis jeg have haft travlt eller jeg havde opnået et mål. Af en eller anden grund er det gået lidt i glemmebogen, men da jeg lå der i planken til yoga igår 2 x 1 min. besluttede jeg mig for at indføre det igen. Jeg lavede derfor hurtigt dette lille regnestykke: Jeg kunne da umuligt tage til Paris uden at give mig selv en lille gave og derfor lige med nederdelen fra igår. Nu krydser jeg bare tære for, at den når at komme inden jeg tager afsted. 

Wednesday 8 May 2013

foxy lady

Mandag aften afholdt Metropolitan Museum deres årlige Gala (min invitation nået desværre aldrig frem). I den forbindelse åbnet Udstillingen Punk: chaos to couture. Tænk hvis man var i NYC og lige kunne hoppe forbi og se den. Madonna ankom selvfølgelig fashionably late men dog i fuldt punk outfit. Hun var iført jakke fra Givenchy og sædvanen tro ingen bukser blot itu revet fiskenets "nederdel". 
Foto: style.com

Tuesday 7 May 2013

Ugens muse

Ugens muse er Giovanna Battaglia, som jeg synes har en super fin stil. Hun formår at få et skater skirt til at spille maks samme med et par flade loafers eller et par monokrome plauteau sko. Jeg er i særdeleshed vild med det sort og hvide sæt, som jo ikke ville være så svært at fremtrylle. Bare gå på rov efter den hvide skjorte i en herreafdeling eller i kærestens/mandens klædeskab.

Friday 3 May 2013

Happy friday

2 X Freja. Endelig er den über skønne Freja Beha tilbage på forsiden efter megen stillehed. Her gik man at troede, at det var så fantastisk at blive svøbt i smukke gevandter af Karl og spadserer ned af catwalken, men som jeg lige har læst, synes hun bare at hun havde gået for mange shows og at de andre modeller er så unge. Hun synes derimod, at hun er et andet sted i sit liv nu. Parfumen Valentina som Freja reklamer for dufter fantastisk. Det er altid skønt at få gaver, når nogen har været ude at rejse. Happy friday til alle.

Wednesday 1 May 2013

Detaljer

Det har altsammen noget med detaljer at gøre. De fire franske kvinder her leger med skærve og finurlige accessories. Det er ikke typisk parisian chic for mig, men jeg finder det meget inspirerende. Det sidst billede er nok mest spiseligt og det er med fordi skindjakke fra ACNE er rigtig lækker, woop woop.