Tuesday 31 December 2013

Nytårshilsen

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and i

Jeg har egentlig aldrig tænkt over teksten til ABBA´s Happy New Year, men det er da en tung sag. Så med den i hovedet tænker jeg, at mit nytårsmotto bliver: 
viljen til at lykkes og troen på det. 
Tak til Jer, der læser med, jeg kan se der bliver flere og flere hvilket betyder meget for mig. Det er skønt, at I har lyst til at klikke ind i mit lille blogunivers og tage del i mine fortællinger. Jeg ønsker Jer en fantastisk aften og et lykkebringende nytår.

Monday 30 December 2013

It´s about time












And who am I? that's one secret I´ll never tell, også alligevel.

Jeg har nu i over et år blogget om min stor passion for mode, men måske ikke fortalt så meget om mig selv. I går lagde jeg den mere formelle version om hvem jeg er op under punket About, som kommer til at ligge fast på bloggen. Jeg har altid interesseret mig for mode og det har altid været en del af mit liv. jeg er en sucker for SATC og andre gode serie og er ikke bleg for at sige, at jeg også ser Gossip Girl, selvom jeg vidst ikke er deres målgruppe. Jeg er tosset med Depeche Mode så meget, at jeg har været til koncert med dem to gange i år. 

XO XO Rikke

 

Tuesday 24 December 2013

Julepost


Santa baby hurry down the chimney tonight. Så skal han godt nok være tynd den julemand, for vores skorstensrør er meget smalt. Allerede der begynder jeg at tvivle på, om jeg får opfyldt alle mine torsdagsønsker. Mon ikke det går, for som min yogalære siger, man bliver ikke et lykkeliger menneske af, at kunne stå på hovedet og man bliver jo heller ikke et lykkeliger mennesker af at eje mange ting. Jeg håber i alle får en dejlig aften omgivet af folk i holder af. 
Glædelig jul til alle!

Monday 23 December 2013

Årets muse´er

Hvis jeg kunne vælger 3 nytårsgæster, så ville jeg vælger de her fine damer. Jeg er sikker på, de kan sparke gang i løjerne. Diana Vreeland er desværre ikke en del af denne verden mere, men det gøre ikke min fascination af hende mindre. Til middagen tænker jeg, at hun kunne komme med en kommentar som:
-Give them what they never knew they wanted 
My god......the only chance in my life I ever had to learn anything was those twelve years in England. 
Freja er for mig den sejeste model, vi har for tiden i Denmark. Jeg synes hun var fantastisk i Saint Laurent reklamen og jeg tænker hun kan bidrage med nogle gode modehistorie.
Den sidst gæst er Carine Roitfled. Hun må have en hele skattekiste af fortællinger om hendes live i modebranchen. Jeg er tosset med hendes fransk/engelsk udtale og hendes altid inspirerende stil.
Skal vi sige, kl 17.45 på tirsdag d. 31.12.13 Så kan vi lige nå at høre Daisy´s tale til nation, derefter tager fat på et brag af en aften. 
Citaterne er fra bogen: Diana Vreeland

Friday 20 December 2013

Happy friday

År 2013 lakker mod ende og diverse årets dit og dat skal udnævnes. Årets ord blev UNDSKYLD.
Et ord der ikke lige stod først i køen for at komme ud af Løkkes mund, da han optrådte med sine fine rejser.  
Måske skulle Helle T sige undskylde for at tage selfie med Obama og Cameron eller måske landede hun en ordre på en masse vindmøller, der skal sendes til US.
Jeg vil ikke sige undskylde for at spise det lækreste stykke kød jeg nogenside har smagt i selskab med de bedste chili fries og bearnaise sov. Det var på MASH i Bredegade, KBH. 
Jeg ønsker mig bøffer derfra i julegave. 
Det kunne være super hvis Lanvin ville costemize deres Love halskæde blot med ordet UNDSKYLD til Danmark.
Happy friday til alle.




Friday 13 December 2013

Happy friday

Jeg har været så heldig at høre, se og opleve en masse skønne koncerter i løbet af den sidste måned. Jeg har hørt alt lige fra Allan Olsen til Depeche Mode i aften slutter mine koncert oplevelser for i år med denne fantastiske kvinde, Nanna Øland Fabricius som spiller under navnet Oh Land. Hun måtte opgive sin balletkarriere p.g.a. en rygskade og begyndte derfor at spille musik. Oh Land turner for tiden rundt i hele verden og er i Australske Vogue m.m. Man bliver da så stolt når en dansker er så populær. Jeg er godt klar over, at alt den hype ikke er kommet af sig selv men af hårdt arbejde. Nu glæder jeg mig til la grand final på min koncertrunde. 
Happy friday til alle.