Friday 31 January 2014

Happy friday

My boy Lollipop
You make my heart go giddyup
You are as sweet as candy
You're my sugar dandy

Jeg kan huske, at jeg have denne gamle sang på et mixtape, jeg have lavet på mine lille båndoptager. Vi tager lige en omgang til af pink/ lollipop friday man må sige, at kvinden på fotoet forstår at bruge farven og selvom jeg er farveforskrækket, får jeg alligevel lyst til at få et par pink bukser. Happy friday til alle.
Foto: style.com strik: aiayu.com Nederdel: Tibi Hue: FWSS Sko: ja de behøver vel ikke nærmere introduktion men vi tager den lige engang til Valentino.

Thursday 30 January 2014

Torsdagsønsker #65

Hvorfor hænger dette her über cool sæt ikke i mit skab? Så ville jeg hoppe i det imorgen, når turen går til København. Jeg er tosset med de her bukser. De er den perfekt kombination af noget baggy, jeans og noget råt. Church´s har begået endnu en genistreg med de her herreinspirerede sko med nitte. De ville også være super til en kjole. Blazeren er helt enkel i et silke/ bomulds mix, som er med til at give den en fin struktur. Strømperne giver sættet et lille farvetwist så det hele ikke bliver så forudsigeligt.
Bukser: hope-sthlm.com Blazer: cosstores.com Strømper: happysocks.com Sko: church-footwear.com

Wednesday 29 January 2014

Sort på hvidt

Denne sæson vil jeg gå i sort og hvidt, så det blive ikke svært at opdater min garderobe. Jeg ville dog ikke have noget imod at finde et flot grafiks mønster. Sættet (nr 6&7) fra Hope er meget smukt, den knækket hvide er med til at giver det hele et eksklusivt udtryk. Jeg har lige måtte tage en tårevædede afsked med en af mine ynglingssorte cardigans, så nu er jeg på udkig efter en ny og nr 5 fra Aiayu er da et glimrende bud. Satinsmutters fra Marc Jacobs (nr.2) er fine og samtidig rå, dem smutter mine fødder gerne i. 
1 Celine: youheshe.com 2 marcjacobs.com 3 og 5: aiayu.com 4  hm.com 6 og 7: hope-sthlm.com 8 Isabel Marant:  youheshe.com. Foto: style.com

Tuesday 28 January 2014

Hvem har bestilt sne?

Jeg hader, hader, hader, hader sne, nu har jeg sagt det. Jeg finde intet romantisk eller smukt ved sne. Det umulig gøre alt. Man skal tage hjemme fra i god tid, man skal husk at tage de støvler på, der ikke har lædersåler. Jeg går ligesom en gamle dame, der er bange for at falde med med 30 æg. 
Derfor har jeg set mig nødsaget til at shoppe, og endelig er der et par slip-ons på vej til mig hip hurra. Jeg har også i lang tid sukket efter et stykke Key Lime cheesecake, det bliver bare lige lidt dyrt, hvis jeg skal flyve til NYC efter det, så jeg må vidst selv igang. 




Monday 27 January 2014

Ugens muse

Den flamboyant Michelle Harper var den første Muse her på bloggen. Nu spottede jeg lige at hun var at finde på stories.com Der er hun stylet i deres tøj, hvilket er rigtig fint. Hun forstår virkelig at lege med farver, materialer og snit. Jeg læste et sted, at hun ikke kan lad være med at nærestuder folk og samtidigt lave make-over med dem inden i sit hovede. Hun sidder og tænker hvis de bare lige blev klippet sådan eller lige lagde make-upen lidt anderledes. Man må sige at, hun ikke går af vejen for en vild frisurer eller flotte røde læber. 
Michelle Harper er for mig en evig inspirationskilde.  

Friday 24 January 2014

Happy friday

Like there is a pink suede elephant in the room and no one can talk about it, men denne sommer kommer man ikke uden om farven PINK. Man kan jo bruge den i små doser så som på neglene, om en finger eller på fødderne. Eller også kan man vælge at drikke cosmos og blive pink ind i for det er jo den indre skønhed der tæller eller hvad det nu er man siger. 
Happy friday til alle!
Jakke: Inwear Ring: Lanvin Sko: Saint Laurent

Wednesday 22 January 2014

Throwback wednesday

For mig er perler og Coco Chanel 2 alen ud af et stykke. Hun brugte dem til at udenstrege sin femininitet med, hvilket var noget hun have bruge for. Hun var en selvstændig kvinden i en mandsdomineret verden. Det der fascinere mig, er den måde hun skabte en så klar dna for et modehus som Karl Lagerfeld bliver ved med at holde fast i og formår at nyfortolke gang på gang. Perler indgår stort set altid i Chanel´s kollektioner og denne sommer er ingen undtagelse. Jeg er tosset med kæden i nederste ventre hjørne, de er til pas fine også alligvel rå. 
Foto: style.com

Thursday 16 January 2014

Torsdagsønsker #63

Jeg har en svaghed for striknederdele, det er bare ikke ret tit, jeg kan finde den perfekte af slagsen. Den her er fra: aiayu.com og er fin og delikat. Jeg kan godt forstille mig, at vi kunne blive gode venner, gerne mixed med lidt råt tilbehør. Jeg har i lang tid sukket over disse Nike Air, men kan ikke finde dem til salg på nettet. T-shirten er fra Alexander Wang og kan købes hos youheshe.com. De dip dyede strømpebusker fra Dear Denier giver den rigtige tone-i-tone til sættet. Halskæden er med til at binde det hele sammen: janekoenig.com.
Det kunne være super med en lille fittede rå ruskindsjakke til at sætte prikken over 
j´et.
Foto: style.com

Tuesday 14 January 2014

Ingen minimalisme her!

Miuccia Prada er en af de designer, der bliver ved med at interessere mig. Det er hendes storforbrug af detaljer, som gør, at jeg aldrig bliver træt af at kigge på hendes tøj. Hun mixer gerne syntetiske materialer, spejle, læder og fake pels. Hendes farvepalet er altid sikker og nøje afstemt og hendes print er smukke med humoristiske undertoner. Hun har læst statskundskab og mimekunst, så hendes tilgang til branchen har været lidt utraditionel og hun har oftest fundet inspiration i det akademiske miljø. Miuccia trådte ind i familiefirmaet for over 40 år siden, hvor hun blandet har tilført underlinje Miu Miu, som også er hendes kælenavn. 
Foto:style.com

Monday 13 January 2014

My mood board

Jeg får altid lyst til at lave lidt om på tingen i vores stue når der starter et nyt år og på den måde opstår der nye behov. Jeg så dette print over på fredesblog.dk og det er da perfekt til min evig udlængsel efter NYC. Granitskålen designet af Poul Kjærholm er så smuk i sin super minimalistiske form designdelicatessen.dk/produkter/181-diverse/2796-architectmade---pk-skaal/. Jeg skal have et nyt kamera. Har nemlig planer om at begynde at tage flere billeder selv, blandt andet til bloggen. Jeg lurer lidt på det her fra Panasonic. Opvaskermaskinen har efterhånden taget livet af en del af vores glas og det er ved at være tid til at finde nogle nye. De må gerne have et dekadent udtryk som de her fra Ikea. Blusen er fra Designers Remix og har en lækker tekstur, den kunne jeg godt have på imens jeg rykker rundt på stuen.  

Saturday 11 January 2014

Hyggetøj

Når jeg kommer hjem fra arbejdet idag ville jeg ikke have noget imod at hoppe i denne dragt fra Hummel. Tænker også den ville være genial til yoga. Den kan sagens dress´es lidt op med dette smukke silketørklæde fra Ann Demulester og med sneakers fra eytys.com. Happy saturday til alle!

Friday 10 January 2014

Happy friday

Det er jo altid spændende at gisne om, hvad der mon inspirerer designerne til at tage de valg de gøre. Jeg tænker at Riccardo Tisci måske var optaget af tidens snak om overvågning, da han designede til SS14. Han har ihvertfald givet den max gas med øreringe, som godt kan minde lidt om øresnegle. Hello det er special agent ladybugdenmark.
Jeg får helt lyst til at få hul oppe i den yderste del af mit øre og pynte mig med den fine kæmpe ørering med farvet sten. 
Happy friday til alle!

Foto: style.com Tegning: ladybugdenmark.blogspot.dk

Thursday 9 January 2014

Torsdagsønsker #62

Når man som jeg stort set kun går i sort, gråt og hvidt synes jeg det er vigtigt, at sammensætte forskellige materialer, mønster og teksturer. Jeg faldt lige over denne overgangsfrakke på asos.com den har et så flot snit, lidt oversize herreblazer agtig. Sweatshirten er fra Masscob og fåes hos stylepaste.com. Kombinationen af jersey og blonde giver et super mix af noget feminint og sporty. Saint Laurent støvlerne minder mig om mine gamle Pippistøvler, som jeg knuselskede men nu er gået til de evige støvlermarker. Find støvlerne på farfetch.com oven-i-købet på udsalg. 

Tuesday 7 January 2014

Ugens muse

Årets første muse er Virgine Mouzat chefredaktør på den franske avis Le Figaro. Hun er tidligere model og det har været hendes indgangsvinkel til modebrancen.
Hendes stil er klassisk med et twist. Det er med små effekter, at hun bryder det klassiske, som eksempelvis et par leopardstøvler eller et sort og hvidt grafiske mønster. Jeg er vild med at hendes udtryk, der er ikke noget, som larmer eller skriger mode, men hun har en bevidst gennemført lækker stil.  

Monday 6 January 2014

It sandals

Man ryster ikke på hånden, når man vælger at lade samtlige af sin modeller bære flade sandaler, som det her er tilfældet ved Givenchy´s show for sommeren 14. Men på denne måde signalerede de da også, at vi har designet et produkt, som vi tror på og mon ikke det virker. Fine er de ihvertfald. Om de så nogen siden bliver mine tvivler jeg på, da prisen selvfølgelig også er derefter. Jeg tror måske, at jeg langt ude er i familier med Imelda Marcos, hvordan kan jeg ellers have den stor trang til lækre sko?
www.luisaviaroma.com

Sunday 5 January 2014

-29 grader

Hvis man var i NYC lige nu, ville det kræv lidt af et survival kit. Især hvis jeg skulle deltage i en af new yorkernes søndagsynglingsbeskæftigelser nemlig at gå at ud og spise brunch. Jeg tænker at de her Chanel moonboots er da de mest fashionable jeg nogensiden har set. Yeti-ponchoen har jeg før omtalt den vejer under en god bøf. Bukserne er fra: aiayu.com/product/530/ og har et perfekt mix af hygge og kan nemt dresse´s op. Ingen tur i storbyesjunglen uden solbriller. De her er fra Céline og måtte gerne flytte ind på min næse til sommer.
P.S. Den bedste brunch jeg har fået i NYC er på Cafeteria, de har en lille bøf med æg, salat og fries på menuen, perfekt efter en morgenløbetur, dog ikke i sneen.
God søndag til alle.
Hue: fallwinterspringsummer.com Tørklæde: cosstores.com Handsker: stories.com
Cafeteria: www.cafeteriagroup.com/about.php


Friday 3 January 2014

Happy friday

For 7-8 år siden lavede Dior denne crazy ring, den kan godt tangere over til den kitch´ed side, men den holder stadigvæk. Den kommer selvfølgelig aldrig til at bo hos mig, men den får mig til at tænke over, at det kan godt være, at jeg skal øve mig lidt på det der med at bruge farver i mit tilbehør. I julegave fik jeg et multifarvet armbånd af min ene niece med følger ord: ja, moster jeg synes du er lidt kedelig i dit altid sorte og grå tøj, så derfor synes jeg du skulle have lidt farver på. Nogle gange skal man jo høre sandheden fra børn og fulde dyr.
Happy friday til alle!

Thursday 2 January 2014

Torsdagsønsker #61

Det gode ved torsdagsønsker er, at de nogle gange går i opfyldelse. Jeg fik nemlig den fine hvide Ivan Grundahl skjorte i julegave og nu ville jeg så bare ønske, at jeg have disse bukser fra Hope i det super fine herresnit. Jeg var i deres butik lige før jul og der havde en af de ansatte en hvidskjorte og ligende bukser på og så bare rigtig godt ud. Slip-ons'ne er fra: dunelondon.com/putney-textured-slip-on-shoe-with-vulcanised-sole-0563500010001484/ de bliver klikket hjem, lige så snart jeg har udgivet dette indlæg, slut med at sukke over Celine´s slip-ons -- altså for denne gang!

Wednesday 1 January 2014

Nyt år Nyt hår Nye lår


Ligesom Anna Wintour i Vogue US jan 2014 tror jeg heller ikke på, at tingen ændre sig mirakuløst natten over bare fordi, vi skriver et nyt tal bag datoen.  Men et nyt år byder altid på nye tendenser og nye ønsker opstår. Som denne nyfortolkning af en aftenkjole fra Marc Jacobs i et super mix af noget råt, romatisk og smukke farver. Den er den perfekte kjole med et godt ærme, en god længde og et fint snit, som gør, at den hverken er konet eller lillepiget. 
Nå nu må det være tid til at se skihop på TV, der sker der ikke så meget, hvis man tager sig en lille morfar imellem, de hopper jo stadigvæk når man vågner.
Godt nytår håber I kom godt ind i det.