Thursday 31 December 2015

See you in 2016

Så smuttede der lige et år mere, men sikke et. Der har været fuld skrue på og der er sket mange fantastiske ting. Londonophold i foråret, hjem til nyt spændende arbejde, Finderskeepers i efteråret. Året har også budt på spændende kultur- og musikoplevelser, Svanensøen i Operaen, Nike Cave, Patti Smith og i går Magtens Korridorer på Posten i Odense. Angående nytårsforsæt dem tror jeg springer over. Mange tak fordi i læser med derud jeg ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår. 

Wednesday 30 December 2015

Jeg skal f……… ikke gå rundt og ligne et overklasseløg

Jeg har nævnt det før https://www.pinterest.com/ladybugdenmark/ er en fantastisk inspiration opslagstavle. Jeg havde lige bruge for lidt ideer til mit outfit i aften, 
skoene skal dog være i den mere grove kaliber, så de kan stå imod ølsjatterne, jeg skal nemlig til Picnic på Kastellet. Der skal skrålles med på Nordhavn Station og ikke mindst Lorte parforhold ikke at det har nogle referencer til mit eget. Måske I har luret det, jeg skal til Magtens Korridorer koncert i selskab med BFF´en, satser på det bliver en super  pre nytårs aften, der skal drikkes en enkelt øl eller to og danses tosset. 

Tuesday 29 December 2015

6 hurtige trends



Lige om lidt skifter sæsonen, men det betyder ikke, at du skal skifte hele garderoben ud. Her er 6 hurtige at starte den nye sæsonen op med, nogle af dem har du sikret allerede i dit skab. En lille læderjakke, som efterhånden er blevet en klassiker, (note to myself, mangler sådan en). En bluse hvor er du kan flash dine skuldre. Slippers, her har Gucci vidste sat gang i en ny bølger, old school inspireret træningsbukser, et par røde læber og sidst men ikke mindst, hvis du er frisk, pandehår. 

Monday 28 December 2015

Big applause to PRADA.

Hvis du havde brug for en undskyldning til at investere i nogle af Pradas produkter, så har jeg en! Prada har gjort deres tilgang for miljøet synligt. De har reduceret deres CO2 forbrug, de har skiftet til LED lys på alle deres fabrikker og deres indpakning er nu i miljøvenlige materialer. De har oven i købet lagt det hele ud på en hjemmeside til skude for alle og inspiration for andre modevirksomheder. Vi kommer jo ikke uden om, at modebranchen er en af de største miljøsyndere. 

Saturday 26 December 2015

Ugens muse #Alexa Chung

Alexa Chung er egnetlig ikke en af mine it girls farvouritter, men hun er ret svær at komme uden om. Hun er en kvinde der virkelig har formået at få maks ud af hendes udseende. Hun var indskrevet på Kings college i London, men fik aldrig påbegyndt sit studie, da hun blev spottede af et modelbureau og herfra tog hendes karriere fart. Hun har også været medvært på musikprogrammer på channel 4 og MTV. Hun har haft en ugentlig klumme i The Independent samt udgivet bogen It. Jeg er vild med, at hun fortrække flade sko og ikke er bleg for at sætte dem sammen med gallekjoler. Hendes stil er lidt girly, men jeg synes nu også, at den er ret så inspirerende. Især synes hendes hår at leve sit helt eget liv på en underspillet og ret så cool måde. Håber I nyder Jeres lørdag.
https://www.pinterest.com/ladybugdenmark/alexa-chung/

Friday 25 December 2015

Happy friday #Julie Nord

Har helt glemt at fortælle om min førjulegave. Sidste torsdag fik jeg et plakatrør og at vide, at den ikke kunne holde sig til jul. Inden i røret var dette fantastiske tryk fremtryllet af Julie Nord og det er ikke et lille tryk. Så nu kan jeg få sat gang i målet om at få noget op på væggene i 2016. Udover at jeg er vild med selve motivet, er det egentligt også meget cool at det hedder twins, når nu man er født i twillingens tegn, samtidig er der skrevet til Rikke på trykket. Håber I har fået nogle skønne julegaver, det har jeg i hvertifald. Happy friday. 

Thursday 24 December 2015

Merry christmas

Der er noget med et ordsprog: af skade bliver man ældre eller hvordan er det nu den er? Jeg kan se på mit julekort fra sidste år, at jeg sværgede at jeg næste år ville starte med at producere julegaverne i november. Det kan jeg vidst ikke prale med lykkedes. Nå men jeg kom i mål. December har budt på hygge med famile og venner og også mange gode ud at spise oplevelser. Odense er jo ved at udvikle sig til lidt af en gourmetby, det er jo fabelagtigt for en foodie som mig. 
Jeg vil gerne ønske jer alle en fantastisk aften og en glædelig jul. 

Wednesday 23 December 2015

Nissedrillerier og nissetøj

Måske jeg har fortalt det her før, men da jeg lige havde mødt manden min, prøvede jeg at bilde ham ind, at vi havde nissetøj på den 24 dec. Min mormor, mor, søster og jeg ville hver især hoppe i en grå nederdel med rød overdel. Det var selvfølglig en joke, men på en måde vil det da være genialt, hvis man havde et juleoutfit liggende klar til denne aften. Eller den der julestrik med en snemand eller et rensdyr. Hvis du har tøjkrise til i morgen aften, så sælger Tiger'en et ganske fint julemandskostume. Happy lille juleaften. 

Tuesday 22 December 2015

Hvorfor kun til jul?

Hvorfor er det egentligt, at når det bliver december og vi har allermest travlt med at løbe rundt og finde den helt rigtige gave, gå til julefrokoster mm, at vi finder det store overskud frem. Det er her vi tænker på dem der det mindre godt, der ikke kan få hverdagen til at hænge sammen, dem der flygter med kun det de lige kan bære på ryggen og må efterlade alt bag sig for måske aldrig at komme tilbage. Hvorfor er det kun i december, vi finde den omsorg frem? Hvad med resten af de 11 måneder om året? 

Monday 21 December 2015

Black and white always works

Jeg synes, det var ved at være lang tiden siden, vi havde snakket om sort og hvid-kombinationen. Det er jo en af mine kæpheste og jeg blive jo aldrig træt af det. Har vidst sagt det før, det er bare så skarpt, grafisk og et rent udtryk det, som man kan opnå med de to farver. Jeg er især tosset med sorte og hvide striber, prikker og tern, så bliver det ikke bedre. Happy monday.
Bluser, Saint Laurent: http://www.mytheresa.com/en-de/
Kjoler og sko: http://www.matchesfashion.com/intl/womens
https://www.pinterest.com/ladybugdenmark/black-and-white/

Saturday 19 December 2015

The wall

Nu har vi snart boede i vores hus i 9 år og møblerne har stort set stået samme sted og på vores vægge hænger der nærmest ikke noget. Jeg lufter nogle gang ideen om at flytte om. Jeg gjorde det også halvt den 1 januar, men efter 2 timer flyttede jeg det hele tilbage igen. Nu nærmere den 1 januar sig, måske jeg skal give det et skud mere. Om alt andet lige i 2016, skal der noget op at hænge på vores vægge, udover den der kronhjort der hænger der og larmer alene. Der er heldigvis masser af inspiration at finde. 
https://www.pinterest.com/ladybugdenmark/home/

Friday 18 December 2015

Happy friday

Udover gløgg-traditionen, som jeg omtalte i går, byder weekenden også på en anden decembertradition, julefilmen. De sidste 8-10 år har vi set Love actually den ultimative julefilm, en af de sidste dage før Jul. elsker scenen, hvor Huge Grant danser ned af trappen i Downing st 10 til Jump. selvom vi har set filmen så mange gange, opdager jeg stadigvæk noget nyt. I weekenden skal der også arbejdes lidt også skal alle julegaverne pakkes ind og julekortene skal skrives. Happy friday til alle. 

Thursday 17 December 2015

Torsdagsønsker #162 golden girl

I weekenden skal jeg til en decembertradition, som er det fineste koncept. Nogle af vores venner byder på gløgg, som smager fantastisk, men som også kan sparke benene væk under dig, hvis du både spiser rosinerne og drikker gløggen. Konceptet er, man kommer ind af døren og med det samme bliver man udstyret med et glas. Vi er så mange, at der ikke er stole til alle, hvad der betyder, man ikke gror fast men i stedet får snakket med alle. Det er super hyggeligt og noget jeg altid glæder mig vildt meget til. Det her kunne være det ultimative outfit til sådan en aften. Guldjakken er i et helt enkelt snit, hvilket fungere så fint til det lidt larmende stof. For at tone jakken lidt ned ville et godt selskab være et par cropped jeans og selvfølglig, surprice surprice, et par herresko. 
Jakke: Soft Rebels, se hos Conny Elizabeth, Odense
Jeans: http://www.monki.com/dk/Jeans/Aimi_jeans/65003-11548655.1#c-47958
Sko: http://www.church-footwear.com/dk/en/collection/women

Wednesday 16 December 2015

Happy hunting

Det er jo dejligt at få det man ønsker sig, men det er også hyggeligt når man får noget man ikke lige have tænkt på eller det der extra luksus du ikke lige køber selv. Jeg har fundet lidt sager, som du kan få for under 500kr. Strømper fra Aiayu til at holde fødderne varme hele vinteren. En smuk kande, som kan brugs til drikkevare, blomster eller blot til pynt. Der findes en masse keramikere, som laver smukke kander nu valgte jeg bare min ynglingskeramiker, Jesper Ranum. Lækker neglelak. Chanel´s fåes i et hav af farver, så der skulle være rig mulighed for at finde den helt rigtige kulør. Dejlig crem kan man aldrig få for meget af, den her fra Kiehl´s passer godt til årstiden. En lækker coffee table book med smukke billeder evt. Double Vu af Noam Griegst, som har fulgt livet bag tæppet på Den Kongelige Ballet gennem 6 år. God juleshopping. 

Tuesday 15 December 2015

Dress over and out

Det der med flere lag oven på hinanden kan gå så grueligt galt, men hvis man rammer plet, kan man skabe et lækkert udtryk. Det er lykkes rigtigt godt for kvinderne her. Hen over deres nederdel eller bukser har de en florlet og enkel kjole. Det er en fin måde at få brugt ens lette sommerkjole hele året rundt og så er det med til at dress en kjole ned, så den også kan bruges en mandag. Der er mere inspiration her: https://www.pinterest.com/search/pins/?q=dress%20over%20pants&rs=rs&term_meta%5B%5D=dress%7Crecentsearch%7C1&term_meta%5B%5D=over%7Crecentsearch%7C1&term_meta%5B%5D=pants%7Crecentsearch%7C1

Monday 14 December 2015

Wrapped up

Bløde pakker er ikke at kimes af. Denne skønne plaid og puderne er så smukt forarbejdet i de lækreste materialer. De kunne pynte vældig meget i vores gamle sofa og jeg er ret sikker på at hunden, aka linselusen, hurtigt kunne finde sig til rette i puderne og få krabbet plaiden ned af sofarygge for herefter at putte sig i den. Jeg er tosset med Rose Ekens fine værker af hverdagsting, som nu de her gule gummihandsker, der kunne se fantastiske ud på vores sorte reoler. Happy monday. 
Plaide og puder: aiayu.com
Kunst: Rose Eken

Saturday 12 December 2015

And the beat goes on

Snupper lige et par timers arbejde, så en julefrokost og i morgen satser jeg på at indtage så meget sukker, at jeg kan forblive sød resten af året. Det er nemlig den årlige gløggfamilehyggedag. Håber I nyder Jeres lørdag. 

Friday 11 December 2015

Happy friday #glimmersko og gin

Jeg har joket med at manden min, bare kan give mig gin og glimmersko i julegave, så vil jeg være glad. Nu er der ikke kun glimmersko på collagen men også andre fine bud på en Mary Jane sko. Selve modellen synes jeg har noget over sig. Til en kjole eller nederdel kan de godt blive lidt girly, men i et par cropped jeans eller i et flare bukser, spiller de da max. Happy friday til alle. 
Nederfra og op.
http://www.mytheresa.com/euro_en/dolly-birdy-30-mary-jane-patent-leather-pumps.html?catref=category
http://www.matchesfashion.com/intl/products/Marni-Metallic-leather-Mary-Jane-pumps-1022040
http://www.gucci.com/uk/styles/388333CLG001000#
http://www.mytheresa.com/en-de/embellished-pumps-468172.html?catref=category

Thursday 10 December 2015

Torsdagsønsker #161

Ruskind, grov strik og støvler med lidt glam jamen, så er der ikke et øje tørt. Det er da det ultimative juleoutfit med et godt mix af noget råt og feminint. Jeg er tosset med ruskind, selvom det er lidt mere sart end skind. Hvis man imprægner det godt, kan man komme langt. Du kan også holde det indover din elkedel når der begynder at komme damp ud og derved "friske" dine ruskindsdele lidt op. 
Nederdel: http://toogoodtobebasic.com/produkt/Skater_Sally_Black_Suede_Skirt.htm
Strik, Ivan Grundahl: https://www.facebook.com/connyelizabethodense
Støvler: http://eboutique.maisonmargiela.com/dk

Wednesday 9 December 2015

Rydde op i klædeskabet, nu?

Det er måske ikke lige nu, du har tid til at rydde op i dit klædeskab. Men når du alligevel står og stirrer håbefuldt ind i skabet 20 min. efter, at du skulle have været ude af døren, hvorfor så ikke lave lidt status over det du ikke har, så hele kabalen kan gå op. Det er måske den der lille klassiske cardigan, en hvid skjorte, en velsiddende blazer eller de helt rigtige glimmersko :0). Med den nydelig opgjort status over din gaderobe, har du nu flere ting at skrive på de ønskeliste. God onsdag!

Tuesday 8 December 2015

Hvad du ønsker skal du få?

Det hedder jo ønsker! Det betyder, at man har lov til at ønske sig, præcis hvad man har lyst til, men det betyder ikke, at jeg forventer at få det. Jeg har haft lidt svært ved at komme op med nogle ønsker til denne jul. Problemet er jo, at man køber jo de ting man mangler hen af vejen. Så de ønsker jeg har, er jo tosse dyre luxusting, så som glimmer/snakesko, en silke py eller et omslag til, at kamuflager sit rødbedefarvet pas og sidst men ikke mindst by fare the best Gin jeg nogensiden har smagt, der iøvrigt hedder noget så arrogant som Le Gin. 
Sko: Miu Miu, http://www.kassandra.dk/brands/miu-miu/
Gin: HjHansen
Pasholder: http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/passport-cover-mon-monogram-monogram-005673
Py: http://oliviavonhalle.com/uk/shop/all-collections/lila-nika-silk-pyjamas-863.html

Monday 7 December 2015

The slip dress, smells like teen spirit.

Hvis du er til kjoler, der smyger sig om kroppen i silkebløde materialer med klar referencer til lingerier, jamen så bliver du glad for en af de store trends for s/s 16: the slip dress. Calvin Klein , Saint Laurent, Celine og Givenchy havde dem alle på run way´en. Der da ingen grund til at vente til sommeren kommer, temperatuen er jo nærmest forårsagtig. Kjolen fungere fint med en rullebørger under eller sammen med en grov strik. Måske har du allerede en smukke underkjole i skuffe, som kan blive en del af dit julefrokostoutfit? Jeg får klare flashback til slut 90´erne og Grungeperioden, her kørte jeg underkjoler over alle mine bukser slet ikke en dårlig tid. Smells like teen spirit.  

Saturday 5 December 2015

The winner takes it all


Hello from the other side, kan man næsten fristede til at skrive dagen efter dagen derpå. Jeg kan ikke pralle af at have held i spil ej heller i valg, dog i kærlighed. Synes ikke at have haft det store held med diverse afstemningeren i år. MEN til gengæld er det gået helt godt med at få fat i koncertbilletter. Jeg nævner i flæng Nike Cave, Patti Smith og i går lykkedes det at score Adelebilletter, JUBIIIIIII. Hun er  tidens størreste sangerinde, skriver om det her: http://ladybugdenmark.blogspot.dk/2015/11/hello-monday.html . Håber I nyder jeres lørdag. 

Friday 4 December 2015

Happy friday #lidt mere tid tak

Hvis I synes, at stormen Gorm var vild, så er det ingenting ved side af den fart, jeg skal have på i weekenden. For jeg har lagt mange planer, alt for mange. Happy friday til alle. 
1: Julerengørning af hele huset 
2: Julekassen skal findes frem og der skal dekoreres i en spredt fægtning 
3: Julegaver skal købes
4: Julegaver skal laves
5: Julesmåkager skal bages
6: Julebelysning skal laves eller det vil sige, der skal købes nye pære i stedet for alle de, der sprunget i denne uge. 

Thursday 3 December 2015

Torsdagsønsker #160 Io sono una brava ballerina

For nogle uger siden prøvede jeg handske-ballerinaerne fra Céline. Det var lidt ligesom at stikke sine fødder ned i en pakke smør, som havde stået udenfor køleskabet lidt for længde (ikke at jeg har prøvet det). Det er ikke fordi, der var meget støtte i dem og jeg ved egentlig heller ikke, om de var specielt flatterende. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på en sommerdag bare ankler, cropped jeans og en t-shirt og du er good to go. Manden min synes de er fjollet, men en ballerina har da mere end et par balletsko? Behøver jeg at sige, at dem jeg prøvede var i …………………………………………………………………………………………………...…………...… sølv.

Wednesday 2 December 2015

Hvilken dage kan jeg bruge min scanner/ printer

Jeg går kuk kuk! I sidste uge besluttede min lader til computeren sig for at stoppe med at virke. Heldigvis får jeg en ny. I august købte jeg en scanner og printer i en kombi (ja, allerede der burde nogle alarmklokker jo have ringet) Nå, men den blev installeret en del gang og til sidst virkede den. Eller, det vil sige nogle dage virker den, nu er det bare, jeg gerne vil vide hvilke? I går da jeg havde gjort en masse tegninger klar til bloggen, virkede den så ikke igen. Jeg bliver helt træt, når sådan noget så simpelt ikke gider virke.

Tuesday 1 December 2015

Tie a bow

Julen er sløjfernes tid! Der skal svøbes bånd om fine pakker, som skal gives til dem du holder af.  Der bliver også bundet masser af knuder og sløjfer i modeverden. En skjorte eller en strik, bindes lidt tilfældigt evt. omkring kroppen og skabe en stor effekt på et simpelt outfit. Med et satinbånd bundet rundt om en fletning, om en kjole eller om en trist t-shirts er du hurtigt klar til julefrokosten. 
Foto kredit: https://www.pinterest.com/ladybugdenmark/tie-a-knot/